Tänään pienen yhdistyksen kirjanpitoa ja iltapäivällä ilmeisesti lähdetään Kuopiossa käväisemään. Mies sanoi, että käydään syömässä riisipiirakat, ne kun siellä kuulemma ovat erityisen hyviä. Minä tosin Kuopiosta ajattelin etukäteen, että siellä olisi kalakukkoja :) mutta että myös riisipiirakoita. Ok, käydään vaan syömässä ... ajelemassa ja katselemassa maisemia.

Vauva masussa herätti mut puoli seitsemältä ja aloin kirjanpitopuuhiin. Saas nähdä, mitä tämä päivä tullessaan tuo?

Kuopiossa on käyty. Siellä ostoksilla vauvalle löytyi potkupuku, 50 cm. Ihana Tutta vaaleanvihreä. Ei ollakaan osteltu kummallekaan sukupuolelle pelkästään käypäisiä vaatteita, kun ei ole tietoa kumpi on tulossa. Sehän ei selvinnyt edes 4D:stä.Löytyi myös pari vauvakirjaa. Ja itselleni kirja, sekä yksi lahjakirja. Ja tietenkin ostettiin niitä riisi- ja perunapiirakoita. :) Ei Kuopiossa kylläkään näin talvella paljon nähtävää ole. Mutta olihan tuo mukavaa vaihtelua käväistä.

Kirjanpito valmistui aamupäivästä, joten päästiin ajoissa lähtemään ajelulle. Olikin aluksi aurinkoista ja mukavaa kelin puolesta. Tosin sitten myöhemmin "harmaantui".