Peli-ilta oli keskiviikkona. Sielläpä olikin porukkaa! Ainakin 30 lasta. Ihan hauskaa - piirustuskisaa ja pallo ämpäriin -kisaa. Kummassakin voittajat selvisivät ajan myötä. Palkinnot jaettiin - hauskaa oli!

Töissä kyllä riitti tekemistä kiitettävästi. Oli kaikenlaista, paperin pyöritystä.Ei kuitenkaan liian kiirettä eikä stressaavaa.

Vauva on ollut virkeä ja mukavaa kyllä antanut nukkua hyvin. Keskiviikkona nukahdin sohvalle kun katsoin televisiosta keskusteluohjelmaa. Aamulla heräsin tv:n ollessa auki. Mulla on kova yskä, se vähän hankaloittaa nukkumista.

Tänään torstaina käytiin kaupoilla, seuran asioilla tukussa. Ja sitten ulkona syömässä. Nyt on sauna lämpiämässä, sinne sitten kohta.

Tänään suunnitellaan varmaan vielä tulevaa Ukko-Hallan reissua, joka ensi viikolla on tiedossa. Onpa kiva päästä katsomaan, millainen saunamaailma siellä on. Harmi, että en voi lasketella enkä tehdä muutenkaan mitään "rämäpäistä", koska masu on aika iso jo. No, eihän se nyt oikeesti harmita. Ollaan varattu mökki, jossa yövytään. Se näytti olevan kivan näköinen mesta. :)

Videokameraa odotellaan saapuvaksi. Se on tilattu ja maksettu, ei vaan vielä ole tullut perille asti. Missähän se mahtaa viipyä? Olisi reissussa kiva ottaa videonpätkää, jäisi muistoja siitäkin olemaan.