Eilen neuvolassa mittailtiin vauvamasua. Se oli "käyrillä". Eli ihan on kasvanut kuten kuuluukin. Nyt jatkossa sitten kahden viikon välein on neuvolakäynti loppuun saakka. Vauvan syntymiseen on vielä 8-10 viikkoa, oletan. Täytyykin tehdä lista, jossa on kaikki puuttuvat asiat ja lähteä hankkimaan tarvittavia. Jokohan ensi viikonloppuna saisi hankittua kun pitkään on tullut jo suuniteltua. Voisi laittaa vauvan koppaa ja hoitopöytäjuttuja sinne minne ne kuuluu.

Eilen ostin lelulaatikoksi vanhan puuarkun huutokaupasta, se näytti sopivan yläkertaan kuin "nenä päähän" ja on paljon kivempi kuin muovilaatikko.

Tänään on tulossa normaali työpäivä - ei varmaan kovin kiirettä, mutta ei liian löppöstäkään. Tekemistä piisaa mutta ei liikaa. Tänään olisi kiva illalla kutsua joku kaveri kahville, sisko tai joku ... katsotaan mitä sitä keksii.

Joo, sitten illalla kun tuli kotiin töistä olikin ruoka valmiina. Kaalilaatikkoa uunissa. Nam. Ja sitten soittikin siskon tyttö hakemaan poikaystäväänsä ja häntä kaupungista. Käytiin kaffilla - herkuteltiin oikein. Ihanaa unelmakääretorttua ja  kanaleipää sekä jollain meistä oli korvapuusti.

Ilta menikin sitten siinä "sivussa". Saunoen ja muuten vain möllistellen. Ikävä oli poikia.