Torstaina käytiin menomatkalla Ukko-Hallaan Kajaanissa autokaupassa katsomassa farmariautoa. Ei ollut ihan sellainen, joka miestä olisi kiinnostanut... ei tullut vaihtokauppoja.

Pysähdeltiin välillä kahvilla ja jaloittelemassa, perillä oltiin jossain neljän-viiden aikoihin iltapäivällä. Oli rauhallista, ei ollut paljoa porukkaa. Rinteetkin melkein tyhjinä. No, ei siinä mitään, ruuhka ei kivaa olekaan!

Mökki oli jaettu neljään huoneistoon, meillä oli käytössä tupa ja pieni makuusoppi sekä sauna. Siistiä oli, 90 -luvulla oli varmaan rakennettu tämä mökki ainakin sisustuksesta päätellen. Meillä oli alakerran toinen puolikas käytössä. Ikkunasta näki rinteisiin ja Syväjärvelle. Rantaan ei ollut pitkä matka - käytiinkin laavulla ihan lähellä rannassa paistamassa lauantai-iltana makkarat ja ruisleipää juusto-paprikakuorrutuksella.

Perjantaina mies kävi rinteessä laskettelemassa, minä sillä aikaa turvekasvohoidossa ja hieronnassa. Illalla käytiin vielä jalkaturvehoidossa kumpikin. Mielenkiintoista :) Sitten saunaan ja nukkumaan. Uni maistui lauantaina ihan järjettömän paljon. Nukuin päiväunet, koska olin herännyt jo aikaisin. Tosin torkuin vielä aamustakin pariin otteeseen kahvin keiton jälkeen... Lauantaina käytiin saunamaailmassa testaamassa erilaisia sanoja sekä poreammeessa ja uima-altaassa loraamassa hierovien suihkujen alla.

Rentoa meininkiä, huilaamista ja hyvää oloa. Sitä sieltä löytyi, Ukko-Hallasta meille. On ihan toisenlainen olotila jatkaa arkista aherrusta tästä eteenpäin.

Riitaakaan ei saatu aikaiseksi, vaikka tiiviisti yhdessä oltiinkin. Ihmettelinkin tuota ... mutta taitaa meistä kumpainenkin kammota riitelyä ylipäänsä. Mitäpä sitä suotta äksyilemään, turhasta! Luulen, että kumpikin rentoutui :) loma oli paikallaan, totta puhuen!

Poispäin ajeltiin rauhassa pysähdellen. Tosin ikäviä uutisia matkalle saatiin, seuraan, jossa toimimme, oli murtauduttu. Sitäpä sitten setvimään. Arki alkoi siis jo matkalla kotiin. :(