Tänään töissä aamupäivä oli hoppua, iltapäivällä vähän rauhoittui. Vaikkakin oli tekemistä kovasti, menihän se kun tiesi että pääsee lomalle. :) Sähköposti töissä renkkasi, sitä oli päivitetty eikä oikein toiminut. Poissaoloviestiäkin sain asentaa monta kertaa ennen kuin onnistuin. Mutta onnistuin lopulta.

Töiden jälkeen asioille, lakimiestä tapaamaan. Edelleen (onhan noita vissiin yli kymmenen käyty, lähemmäs lienee parikymmentä jos kirjalliset käsittelyn mukaan lasketaan) käräjiä tiedossa, mutta tämä sentään hyvä asia. Lasten elatusasia vireillä exän taholta, vaikka sitä olin toivonut jo yli vuosi sitten käsiteltäväksi. Mutta minähän en pysty toisen puolesta asioita hoitamaan. Josko tämän jälkeen ei tarvitsisi sitten enää käräjiä käydä, toivossa on hyvä elää - sanoi lapamato! 

Illalla kävikin sisko lapsineen ja isä kahvilla (äiti oli myöhään töissä, ei ehtinyt), kun eilen en keitellyt synttärikahveja ollenkaan. Meni niin myöhään asioilla. Kiva oli, että kävivät!! Katseltiin vauvastakin 4D ultrakuvaa, joka on saatu tammikuussa ultrasta dvd:nä itselle. Vauva näyttää lähinnä alienilta, tosin nuorimman siskon mielestä kuulemma Simpsonilta. Alienilta se tuntuukin, kun vimputtaa toisinaan mahassa rumbaa...