Vähän loman jälkeen oli ankeata palata töihin.... nukuin levottomasti, kun vauva potki. Herätti jo klo 3.15 eka kerran. Ja sen jälkeen useita kertoja. Vessassakin piti ravata ... :( mutta alkaa olla kuitenkin jo aika loppuvaihetta, niinhän tässä kuuluu käydä. Oppiipahan heräilemään yöllä kun vauva itkee joka tapauksessa.

Tänään aloitti uusi työntekijä, mun äitiysloman tuuraaja töissä. Olipas mukava tyttö! Opetin hänelle muutaman pikkuhomman, mutta pääasiassa kerroin kaikenlaista yleistä. Hän tuli vasta iltapäivällä, ehdin aamusta tehdä hommia reilusti ennen kuin opettaminen alkoi.

Vauva on tänään ollut tosi vilkas muutenkin, varsinkin nyt illalla. Potkii niin että vatsa heiluu kokonaan. Ilmeisesti loman jälkeen vilkastuu hänkin.

Suunniteltiin uutta reissua - tällä kertaa Teneriffalle, ehkäpä tuossa ensi vuoden helmi-maaliskuulla. Finnmatkat myy jo sinne matkoja, mutta Aurinkomatkat ilmeisesti alkaa myymään niitä vasta vähän myöhemmin.Teneriffalla ei kumpikaan olekaan käynyt - ja minä olen varsin mielenkiinnolla kuunnellut, kun työkaveri juuri sieltä tuli. Ja muutkin ovat käyneet ... olen kysellyt millainen paikka on. Ensi keväänä tosin meillä tuskin on niin väliä tuon paikan, millainen se on ... kunhan aurinkoa ja lämmintä piisaa. Meillä on oma "nähtävyys" mukana, kun vauva on alle vuoden ikäinen. :)

Synnytyksen laskettuun aikaan on vielä vähän aikaa... mahdollisesti 8-9 viikkoa. Mutta äitiysloman alkuun enää kolme viikkoa. Pääsiäiseksi aloitan äitiysloman, kiirastorstaina 9.4. ensimmäinen päivä!