Työpäivä. Palkanlaskentaa ja perinteistä paperinpyöritystä tiedossa. Siinä mielessä mukava päivä tulossa, että kaverin poika tulee meille työharjoitteluun. Olen jo perjantaina katsellut valmiiksi eri asioita hänelle tehtäväksi, ja muillakin on hommia joissa apua kaipaakin. Arkistointia, postitusta ja esitekansioiden tekemistä. Toivottavasti poika viihtyy meillä. Tulee olemaan pari päivää konttorilla, sitten pääsee kuljettajan matkaan "ympäri kyliä" ajelukierrokselle.

Heräsin aamulla taas ennen kellon soittoa, puoli kuusi. Kömmin yläkerrasta alakertaan sohvalle nukkumaan, jotten herätä miestä jolla on nyt tämä koko viikko vapaata. Mulla vielä kolme työpäivää ennen lomaa.

Ensi viikolla mun äitiysloman tuuraaja aloittaakin sitten jo hommissa. Hyvä niin, että ehditään olla kolme viikkoa yhtä aikaa homassa ja ehtii jotain oppia. Paljon jää opeteltavaa, mutta sitten pomo jatkaa siitä opettamista. Toivottavasti mun selkä kestää loppuun asti olla töissä, nytkin väsähtää jo aika ajoin iltapäivisin.

Tänään oli töissä tosi vähän porukkaa. Lomalla osa ja muuten vaan menossa, palavereissa osa. Puhelin pirisi, ei tosin niin paljoa kuin ajattelin etukäteen. Ja meinasi ihan kiire tullakin kun tet -pojalle neuvoin asioita, se kuitenkin vei aikaa jonkin verran päivästä.

Ilta meneekin sitten huutokaupan kahviossa varmaan tuonne kymmeneen asti. Ihan mukavahan siellä on ihmisten ilmoilla olla, mutta vähän turhan pitkään siellä joutuu olemaan. Olis kiva päästä rauhoittumaan jo aikaisemmin - ja nukkumaan, kun heräsinkin jo taas aikaisin. Mutta tämmöistähän tämä on, arkielämä.